Tiden går fort...

Det är en hel månad sedan jag bloggade sist...Helt sjukt..
Och så himla mycket har hunnit hända..

Jag har äntligen flyttat ihop med M, på riktigt alltså :)
Jag är så sjukt nöjd med min situation, det är bara lite småpyssel kvar nu..Allting har rullat på så himla bra och vi har fått så himla mycket hjälpt från släkt och vänner!

Besikningen på min gamla lägenhet vart godkänd så jag lämnade över nycklarna till Nettan förra veckan, sålde min tvättmaskin till henne :) Men tur i oturen så åkte jag ju på att betala för att dom ska byta lås så jag slarvat bort en nyckel.. =/ Men men, plus minus noll då..

M och jag har farit runt i alla möjliga olika affärer och inhandlat saker... många fynd måste jag ju säga.. ÖB is the shit ;)


jobbet går bättre nu.. Har fått löneförhöjning vilket känns väldigt bra :)
Så nu hoppas jag att vi snart kan sätta oss ner och gå igenom gemensamma mål så att man kan utvecklas lite mer och kanske få lite mer ansvar och så vidare :)

Tyvär så har jag inte jobbat på P2 på väldigt länge :( känns väldigt trist då jag trivs så himla bra där också.. Men det har alltid krockat med någonting då Kajsa har hör av sig =/ Känns verkligen super trist!!!
Vill vill vill!!!!!!!

Sen kom ju även pops med ett erbjudande som lät väldigt lockande.. Men jag måste ändå inse att pengar inte är allt i världen..Man måste må bra också..
Det skulle ha blivit så att jag hade jobbat som vanligt på 1st Class och sen direkt när man slutat så skulle man dra vidare på nästa jobb och jobba kanske 3-4 timmar.. Det är inte många timmar men att göra det varje dag och sen bara vara ledig söndagar kändes inte så hett.. Tror inte att min kropp hade klarat av det tyvär =/
Men vi får väl se, det kanska dyker upp något annat erbjudande i framtiden.. :)


Sitter just nu i soffan och bara softar.. Väntar på att M ska komma hem.. Han är och leker med Anders ikväll :)
Och jag har ju lekt med Angie och Madde idag :) Så himla kul att träffa mina flickor..Måste verkligen bli oftare..
Ska bara fixa ett ordentligt lås till min cykel sen ska jag glida över till Madde oftare :)
Saknar att umgås med henne!!

Ska ta mig in i duschen nu innan jag tar hand om allt som ska tas hand om =P


XoXo

RSS 2.0